Rekisteriseloste ja toimitusehdot

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§ mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Nimi: Tmi Oona-Mari Hakulinen

Y-tunnus: 3143021-4

Osoite: Mäkipellontie 15 as 31, 00320 Helsinki

Sähköpostiosoite: oonamari.hakulinen@gmail.com

Puhelinnumero: 050-4096088

Rekisterin vastuuhenkilö

Nimi: Tmi Oona-Mari Hakulinen

Y-tunnus: 3143021-4

Osoite: Mäkipellontie 15 as 31, 00320 Helsinki

Sähköpostiosoite: oonamari.hakulinen@gmail.com

Puhelinnumero: 050-4096088

Rekisterin nimi

Juoksu- ja voimavalmentaja Oona-Mari Hakulisen palveluiden, tuotteiden ja tapahtumien sekä Oona-Mari Hakulisen ja Anna-Liina Blombergin We Run The World -nimisten palveluiden, tuotteiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Urheilu- ja hyvinvointivalmentajien Oona-Mari Hakulisen sekä Oona-Mari Hakulisen ja Anna-Liina Blombergin We Run The World -nimisten palveluiden, tuotteiden ja tapahtumien käyttäjien (jäljempänä ”Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva palveluiden, tuotteiden ja tapahtumien sekä niihin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä ”Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Henkilötietoja käytetään palveluun liittyvien asiakassuhteiden hoitamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

Rekisterin tietoryhmistä

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain sallimissa rajoissa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, tässä dokumentissa mainitsemattomille osapuolille. suoramarkkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoja säilytetään luottamuksellisina. Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanalla.

Päiväys ja yhteystiedot Tämä rekisteriseloste on päivitetty 7.5.2021. Lisää tietoa saat ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään

Toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kuvataan juoksu- ja voimavalmentaja Oona-Mari Hakulisen palveluiden, tuotteiden ja tapahtumien sekä valmentajien Oona-Mari Hakulisen ja Anna-Liina Blombergin We Run The World -nimisten verkkovalmennusten ja tapahtumien maksu- ja toimitustavat.

Palveluntarjoaja

Nimi: Tmi Oona-Mari Hakulinen. Y-tunnus: 3143021-4. Osoite: Mäkipellontie 15 as 31, 00320 Helsinki. Sähköposti: oonamarihakulinen@gmail.com.

Palveluiden ja tuotteiden hinnat ja maksut

Tmi Oona-Mari Hakulisen yleisimpien juoksu- ja voimavalmennuspalveluiden ja tuotteiden hinnat ovat esiteltynä erillisellä sivulla (”Palvelut ja hinnat. ”We Run The World” -verkkovalmennusten hinnat löytyvät ”We Run The World” -verkkokaupasta jokaisen tuotteen kohdalta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksut ja maksutavat

Tmi Oona-Mari Hakulisen palvelut ja tuotteet laskutetaan sähköpostitse tai maksukorttipäättellä. Palvelu on mahdollista maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Eazybreak, Edenred, Smartum, E-passi. Liikuntaeduilla maksaessa hintaan lisätään palvelumaksu.

”We Run The World” -verkkovalmennusten verkkokaupan maksupalvelutarjoana toimii Paytrail Oyj. Verkkuvalmennukset on myös mahdollista maksaa liikuntaeduilla (katso kohta ”toimitustavat”). Maksutapoina verkkokaupassa toimii 1. Pankkimaksut (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki), 2. Korttimaksaminen (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club) ja 3. Mobiilimaksaminen (MobilePay). Alla Paytrail Oyj:n maksuehdot:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimituskulut

Tällä hetkellä myyniissä oleville palveluille ja valmennuksille ei tule erillisiä toimituskuluja.

Toimitustavat

Tmi Oona-Mari Hakulisen juoksu- ja voimavalmennuspalveluiden toimitustavat vaihtelevat palvelukohtaisesti ja niistä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat toimitetaan asiakkaalle ennen kyseisen harjoitusjakson alkua asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

Valmentajien Oona-Mari Hakulinen ja Anna-Liina Blombergin We Run The World -nimen alla toimivien verkkovalmennuspalveluiden toimitus tapahtuu pääsääntöisesti välittömästi verkkomaksutapahtuman jälkeen, jolloin asiakkaalla on pääsy valmennusalustalle (Syke Tribe -sovelluksen kautta). Valitusta valmennusta riippuen harjoitusohjelmat ovat asiakkaan kanssa heti ostostapahtuman jälkeen tai tiettynä päivämääränä. Mikäli verkkovalmennukseen osallistuva asiakas on halukas maksamaan osallistumisensa liikuntaeduilla (Eazybreak, Edenred, Smartum, E-passi), on asiakkaan ilmoitettava siitä sähköpostitse ja asiakas liitetään valmennukseen (pääsy valmennusmateriaaleihin) tämän jälkeen.

Palautusehdot ja peruutukset

Tmi Oona-Mari Hakulisen juoksu- ja voimavalmennuspalveluiden yleiset ehdot on ilmoitettu erillisen Personal Training -asiakassopimuksen yhteydessä (kuukausivalmennukset). Yksittäisillä jo laskutetuilla harjoituskerroilla tai harjoituspaketeilla ei ole palautusoikeutta. Kuitenkin esimerkiksi sairaustapauksen tai muusta välttämättömästä syystä johtuen sovittu harjoitus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan ilman erillistä maksua, mikäli asiakas pyytää siirtoa valmentajalta viimeistään 24 tuntia ennen sovittua ajankohtaa. Tämä ei koske ryhmä- tai pienryhmävalmennuksia. Jo toimitetuilla harjoitusohjelmilla ei yleisesti ole palautusoikeutta, sillä kyseessä on digitaalinen tuote, joka on asiakkaan nähtävillä ja käytettävissä heti toimituksen jälkeen.

”We Run The World” -verkkovalmennuksissa ei yleisesti ole peruutusoikeutta, sillä kyseessä on digitaalinen tuote/palvelu, joka tulee asiakkaan nähtäville ja käyttöön heti ostotapahtuman jälkeen. Erityistilanteissa palvelun vaihdosta tai palautuksesta voidaan keskustella asiakkaan kanssa.

Oikeudet

Asiakkaalla ei ole oikeutta ilman palveluntarjoajalta etukäteen pyydettyä suostumusta kopioida, esittää julkisesti tai jakaa eteenpäin asiakkaalle jaettuja palveluita ja tuotteita (esimerkiksi kirjalliset tai digitaaliset harjoitusohjelmat, kuvat, videot) eteenpäin. Palveluntarjoajalla ei ole oikeutta jakaa, palauttaa tai esittää asiakkaan palveluntarjoajalle pyynnöstä tai pyytämättä toimittamia materiaaleja, kuten kuvia, videoita tai tekstejä ilman, että asiakas on siihen antanut lupaa.

Ehtojen voimassaolo ja yhteystiedot

Nämä ehdot tulevat voimaan 7.5.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi. Lisätietoa palveluista ja ehdoista saat ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan.