Kenelle palveluni ovat suunnattu?

Valmennukseni on suunnattu kaiken tasoisille ja erilaiset tavoitteet omaaville aktiivijuoksijoille, jotka haluavat saada harjoitteluun käytettävästä ajastaan enemmän irti ja viedä itsensä juoksijana uudelle tasolle. Juoksuharjoittelusta saadaan huomattavasti kehittävämpää ja nautinnollisempaa, kun harjoittelun eri tehoalueita rytmitetään fiksusti ja personoidusti, sinun voimavarasi huomioiden ja arkeesi sopivalla tavalla.

Mikäli voima,- tekniikka- ja tukiharjoitukset ovat sinulle uusi juttu tai niiden sisältö / säännöllisyys ovat tähän asti olleet ”vähän sinne päin”, niin jo niiden oikeanlainen sisällyttäminen harjoitteluusi voi olla se juttu, jolla juoksustasi saadaan entistä vauhdikkaampaa ja taloudellisempaa. Tai ehkä suurin haasteesi on ollut eritehoisten juoksutreenien oikeaoppinen rytmittäminen joko viikotasolla tai koko harjoituskauden osalta?

Valmennuksessani laadin sinun lähtötason, toiveet ja tavoitteet huomioivan harjoituskokonaisuuden, jolloin sinulle jää tehtäväksi nauttia siitä mistä tykkäät, eli juoksuharjoittelusta! 😉